Batjes in de bib: permanente (boeken)verkoop in bib kerk Hille

De bibliotheek van Wingene verkoopt afgevoerde materialen vanaf nu tijdens een permanente boekenverkoop in bib kerk Hille. “Onze doorlopende verkoop in de bibliotheek biedt iedereen de kans om de eigen (boeken)collectie tegen aantrekkelijke prijzen uit te breiden”, vertelt Brecht Warnez, schepen van Cultuur en Bibliotheek.

De boekenverkoop in de bibliotheek is een geweldige gelegenheid voor lezers, boekenliefhebbers en verzamelaars om unieke vondsten te doen. “Bibliotheekmaterialen die aan vernieuwing toe zijn of die niet langer (vaak) worden uitgeleend, worden zorgvuldig geselecteerd en tegen lage prijzen te koop aangeboden. Zo blijft er in onze bib voldoende plaats voor nieuwe materialen”, vertelt bibliothecaris Christine Fransoo.

2+1 gratis

“Voor 1 boek betaal je 1 euro, maar vanaf 2 aangekochte boeken krijg je er eentje gratis”, vertelt schepen Brecht Warnez. “Hoe meer boeken je koopt, hoe lager de kostprijs per boek. Een betere gelegenheid om supergoedkoop je boekenkast te vullen is er dus echt niet!”

Praktisch

De rekken met Bib Batjes zijn terug te vinden bij de ingang van de kerk en worden telkens weer aangevuld. Momenteel te koop bij de Bib Batjes: een ruim aanbod van fictie, non-fictie, kinder- en jeugdboeken, tijdschriften … Tijdens de openingsuren van de bib kan er volop gesnuisterd en aangekocht worden. Betalen doe je cash of via Bancontact aan de balie.

Gerelateerd nieuws

Milieu

Bijna 300 Wingense gezinnen bezoeken thermoloket

De gemeente Wingene wil haar gezinnen en ondernemers ondersteunen bij het voorkomen van energieverspilling. In de gemeenteraad van 25 maart vroeg raadslid Stefaan Verhelle meer over de resultaten van de thermocar. Schepen van milieu en klimaat, Brecht Warnez, kon alvast meegeven dat 300 gezinnen het thermoloket bezochten. In geen enkele gemeente is de respons zo groot als in Wingene.

Binnenlands Bestuur

Vlaams Parlement luistert naar burgers over geplande fusies

In de commissie Binnenlands Bestuur stond de bespreking van 13 fusiedecreten op de agenda. Het zijn allen vrijwillige fusies, aangevraagd door de gemeenteraden van de fusionerende gemeenten. “Fusies raken aan de identiteit van de inwoners. Ik ben tevreden dat we in het parlement luisteren naar de vragen en zorgen van burgers”, zegt Vlaams parlementslid Brecht Warnez (cd&v).

Cultuur

Bib Wingene viert Jeugdboekenmaand

Lezingen van jeugdauteurs, klasbezoeken met VR-brillen, extra animatie in thema ‘sport & spel’ … “Onze bib bruist van leven tijdens de Jeugdboekenmaand”, vertelt Brecht Warnez, schepen van Bibliotheek. “Op zondagochtend 24 maart maken we het tussen 10 en 12 uur extra gezellig met leuke kinderanimatie van reizend speeltheater Kip van Troje. Iedereen is welkom!”