Batjes in de bib: permanente (boeken)verkoop in bib kerk Hille

De bibliotheek van Wingene verkoopt afgevoerde materialen vanaf nu tijdens een permanente boekenverkoop in bib kerk Hille. “Onze doorlopende verkoop in de bibliotheek biedt iedereen de kans om de eigen (boeken)collectie tegen aantrekkelijke prijzen uit te breiden”, vertelt Brecht Warnez, schepen van Cultuur en Bibliotheek.

De boekenverkoop in de bibliotheek is een geweldige gelegenheid voor lezers, boekenliefhebbers en verzamelaars om unieke vondsten te doen. “Bibliotheekmaterialen die aan vernieuwing toe zijn of die niet langer (vaak) worden uitgeleend, worden zorgvuldig geselecteerd en tegen lage prijzen te koop aangeboden. Zo blijft er in onze bib voldoende plaats voor nieuwe materialen”, vertelt bibliothecaris Christine Fransoo.

2+1 gratis

“Voor 1 boek betaal je 1 euro, maar vanaf 2 aangekochte boeken krijg je er eentje gratis”, vertelt schepen Brecht Warnez. “Hoe meer boeken je koopt, hoe lager de kostprijs per boek. Een betere gelegenheid om supergoedkoop je boekenkast te vullen is er dus echt niet!”

Praktisch

De rekken met Bib Batjes zijn terug te vinden bij de ingang van de kerk en worden telkens weer aangevuld. Momenteel te koop bij de Bib Batjes: een ruim aanbod van fictie, non-fictie, kinder- en jeugdboeken, tijdschriften … Tijdens de openingsuren van de bib kan er volop gesnuisterd en aangekocht worden. Betalen doe je cash of via Bancontact aan de balie.

Gerelateerd nieuws

Wingene

Wingense uitleendienst en zalen nog nooit zo populair

Uit een vraag van raadslid Stijn Van Maele in de gemeenteraad blijkt dat de Wingense verenigingen opnieuw volop zalen en feestmaterialen reserveren. Sinds vorig jaar steeg het aantal aanvragen met 20% en dat is een record. “Dat kost wel wat aan de gemeente. Maar dat is het meer dan waard. Op die manier geven we het verenigingsleven alle kansen. Zij brengen mensen samen en zijn het kloppend hart van onze gemeente”, aldus schepen van cultuur Brecht Warnez.

Wingene

Wat kenmerkt Wingene en Ruiselede?

De gemeenten Wingene en Ruiselede gaan samen met hun inwoners op zoek naar wat hen kenmerkt, nu en in de toekomst. Vanaf vandaag kunnen alle inwoners via een digitale bevraging aangeven wat ze typerend of kenmerkend vinden aan beide gemeenten. Wie wil, kan tijdens de workshop op woensdag 3 april ook mee nadenken over hoe we onze eigenheid een plaats kunnen geven in de toekomstige gemeente.

Wingene

Wingene haalt foodtruckfestival naar gemeente

Dit jaar brengt Wingene een nieuw culinair hoogtepunt met het debuut van een levendig foodtruckfestival. Dit initiatief, een samenwerking tussen Vadelo en Mobilefoodbar, belooft volgende zomer een smakelijke mix van diversiteit, entertainment en gezelligheid te worden.